Tagged: ,

  • Author
    Posts
  • April 22, 2013 at 9:11 pm #578

    robertayala
    Member

    HI I am having trouble installing XML demo file. when I upload it it just says this:

    Dashboard
    Home
    Updates
    6
    MetroCorp
    New Update

    Jetpack

    Posts
    All Posts
    Add New
    Categories
    Tags

    Media
    Library
    Add New

    Pages
    All Pages
    Add New

    Comments

    Sliders
    Sliders
    Add New

    Portfolios
    Portfolios
    Add New
    Portfolio Categories
    Portfolio Tags
    Sort Portfolios

    Gallery
    Gallery
    Add New
    Gallery Tags
    Gallery Collections
    Sort Galleries

    Team
    Team
    Add New
    Sort Members

    FAQs
    All FAQs
    Add New
    FAQ Groups
    Sort FAQs
    Feedbacks

    Appearance
    Themes
    Widgets
    Menus
    Sidebar Areas
    Theme Options
    Editor

    Plugins
    6
    Installed Plugins
    Add New
    Editor

    Users
    All Users
    Add New
    Your Profile

    Tools
    Available Tools
    Import
    Export

    Settings
    General
    Writing
    Reading
    Discussion
    Media
    Permalinks
    WP Super Cache
    Collapse menu
    Skip to toolbar
    Ayala Media
    66 Plugin Updates
    New
    MetroCorp Settings
    MetroCorp Updates
    Delete Cache
    Howdy, admin
    Log Out

    Import WordPress
    Failed to create new user for admin. Their posts will be attributed to the current user.
    Media “Logo” already exists.
    Media “welcome-icon” already exists.
    Media “slide5” already exists.
    Media “9” already exists.
    Media “Smiles” already exists.
    Media “4” already exists.
    Media “14” already exists.
    Media “7” already exists.
    Media “20” already exists.
    Media “22” already exists.
    Media “2703138248_72e1a7f560_b” already exists.
    Media “2756442713_28498f9669_b” already exists.
    Media “3358544222_4a60b21bae_b” already exists.
    Media “logo” already exists.
    Media “video-thumb” already exists.
    Media “3819038756_18b9c81743_o” already exists.
    Media “5388703692_23982b6205_b” already exists.
    Media “5388699852_7e9d72e34f_b” already exists.
    Media “3661561236_c73b42eed0_b” already exists.
    Media “4796783835_7806ce3678_b” already exists.
    Media “business-technology-m” already exists.
    Media “technology-concept-m” already exists.
    Media “street-dancer-in-a-white-shirt-m” already exists.
    Media “explosiveleistung” already exists.
    Media “3419443800_cd40669331_b” already exists.
    Media “3512160298_59d17c2666_b” already exists.
    Media “3637016029_db38823eae_b” already exists.
    Media “3657982313_8b119f702f_b” already exists.
    Media “3812851188_e8725696ef_b” already exists.
    Media “3617530503_093b31a6a2_b” already exists.
    Media “3151495294_6f58496a64_b” already exists.
    Media “1808637261_8fafaf6828_o” already exists.
    Media “6363009069_c3417a0450_b” already exists.

    I think this occurs because I accidtnally uploaded this file before uploading the actual theme. However I don\’t know what to do now.

    April 22, 2013 at 9:25 pm #580

    frank
    Keymaster

    Hi,

    I believe this is expected behavior if you import the xml before activating the theme. The errors are showing up because some of the data was imported the first time. Activate the theme and check the frontend to see where all the pages are there. If nothing shows up, you may need to start a fresh.

    If you have more problems, send me access to frank[@]radiumthemes.com and I’ll look into it.

    Franklin Gitonga Lead Developer.

You must be logged in to reply to this topic.